fbpx

Bine ați venit la ISOC

La Școala Internațională din Constanța, viziunea noastră este de a le permite cursanților noștri să își atingă întregul potențial și să dezvolte abilități pentru a deveni adulți independenți, respectuoși și grijulii, care vor avea succes și vor contribui la societatea globală.

ISOC

Bine ați venit la ISOC.

Fiind una dintre școlile internaționale de top din România pentru elevii cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, Școala Internațională din București oferă Curriculumul Național de Curriculum Britanic și Românesc, de la primii ani până la Primar. Ne străduim să dezvoltăm abilitățile elevilor noștri care să le permită să devină adulți independenți, respectuoși și grijulii, care vor avea succes și vor contribui la societatea globală.

Credem că toți elevii și personalul nostru sunt ființe umane unice, capabile de creștere și dezvoltare spirituală, morală, intelectuală și fizică.

La ISOC, credem că educația caracterului este esențială pentru învățarea elevilor. Programul nostru „Educația caracterului” este un efort intenționat de a dezvolta valori de bază la tineri, care sunt afirmate pe scară largă în toate culturile.

La ISOC, ne mândrim cu comunitatea care cuprinde experiența ISOC. Această comunitate iconică este diversă și îmbogățită de oameni din diferite etape ale vieții lor, din alte naționalități, oferind perspective diverse și trecând inevitabil pe țărmuri diferite.

Profesorii ISOC caută să promoveze deschiderea la minte, respectul, compasiunea și stima de sine în rândul studenților noștri. Educatorii noștri internaționali de primă clasă sunt experți, profesori ambițioși și gânditori avansati.

Dacă aveți o întrebare sau nelămurire cu privire la educația copilului dumneavoastră la ISOC, vă rugăm să ne contactați!

Logo My Educare
  • Educația și tehnologia se împletesc prin myEDUcare într-un sistem electronic de management școlar extrem de bine structurat.
  • O platformă prietenoasă, axată pe elev, care vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a analiza și urmări performanța elevilor.
My Educare mobile application showed on phones screens